Prensa

TOT Gràcia Magazine

Fabrick, la teva nova oficina al cor de Gràcia

En els orígens va ser una fàbrica tèxtil, més tard l’espai va acollir petits tallers i al segle XXI, amb la restauració integral de l’espai neix Fabrick. Parlem amb els seus impulsors Javier i Alicia Juliá, germans al capdavant d’aquest projecte.

La Vanguardia

Monistrol transforma una antigua fábrica textil en el edificio Fabrick

El grupo inmobiliario Monistrol, entidad gestora y propietaria de los edificios Fabrick, ha finalizado la reforma integral de su primer edificio ubicado en el barrio de Gràcia de Barcelona, una antigua fábrica textil, y ha dado a conocer un plan de financiación de más de 5 millones de euros para 2022-2026.

El Periódico

Fabrick, de una industria téxtil del siglo XIX a un edificio de oficinas que busca enraizarse en Gràcia

Los herederos de un negocio textil abierto en Milà i Fontanals en 1812 reforman el inmueble que se erige donde hubo una masia.

Eje Prime

Fabrick Gracia abre sus puertas a la espera de expandirse por otros barrios de Barcelona

El grupo Inmobiliario Monistrol ha reformado integralmente el activo situado en el barrio barcelonés, que alberga oficinas para sesenta inquilinos en espacios de entre cuarenta metros cuadrados y 600 metros cuadrados.

Europa Press

Monistrol finaliza la reforma integral del primer edificio Fabrick en Gràcia (Barcelona)

El grupo Inmobiliario Monistrol, entidad gestora y propietaria de los edificios Fabrick, ha finalizado la reforma integral del edificio Fabrick situado en la calle Milà i Fontanals 14, en el barrio de Gràcia de Barcelona.

BCN Press

Presentación de la reforma integral del primer edificio Fabrick en Gràcia

Los hermanos Javier y Alicia Julià presentaron la reforma integran que han llevado a cabo de la antigua fábrica textil, situada en la calle Mila i Fontanals, 14 de Barcelona.

Independent.cat

“L’objectiu era modernitzar l’edifici Fabrick i crear caliu en aquesta zona del barri”

Carlos González, Pere Osorio i Marcelo Carazo són els socis de TRAÇAT Gabinet d’Arquitectura, responsables de la transformació de l’edifici Fabrick, a Milà i Fontanals amb Monistrol.

Independent.cat

L’aposta per les plaques solars i l’energia verda de l’edifici Fabrick

De masia a principis del segle XIX a fàbrica tèxtil durant cent anys i a reconvertir-se en un espai per a oficines i locals de lloguer. Aquest espai recentment remodelat vol aprofitar tot el seu potencial i fa un temps que els seus propietaris van decidir instal·lar, al terrat de l’edifici, plaques solars per fer més sostenible l’espai.

Independent.cat

Fabrick, el teu nou lloc de treball ideal a Gràcia!

Fabrick es un espai de lloguer d’oficines i locals d’estil industrial meticulosament dissenyats, podràs gaudir de llum natural i espais diàfans recentment reformats que creen un entorn perfecte per a la creativitat i el treball.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad